Voorgaande activiteiten

Eetclub

Een aantal keer per jaar zal er een diner op externe locatie plaatsvinden. Op deze avond voeren we, onder begeleiding van een spreker en mr. dr. B. R. Rijpkema, een discussie over een vooraf bekendgemaakt onderwerp. Zo hebben wij in het verleden een eetclubavond over artikel 90 van de Grondwet gehouden en de politieke actualiteit besproken. De sprekers hebben verschillende achtergronden en zullen hun betoog altijd een rechtsfilosofische inslag geven. Meld je snel aan als lid en ontvang de uitnodiging voor de eerstvolgende avond.

Leesclub

Eens in de twee maanden vindt onze leesclub plaats. Voorafgaand aan een bijeenkomst van de leesclub wordt een literair werk aan de deelnemers doorgegeven. Zo hebben we in het verleden een aantal avonden gehouden over het eerste boek van de ‘Politeia’ en ‘Orestes in Veghel’ van Hans Nieuwenhuis. Ook de leesclub is toegankelijk voor iedereen.

Borrel

Na de eetclub, leesclub en de lezingen vindt er standaard een borrel plaats. Ook deze activiteit is vrij toegankelijk voor studenten en eventuele gasten. De locatie van de borrel zal vrijwel altijd in de buurt van het Kamerlingh Onnesgebouw zijn.